Libro Tot per un somni (El Club de les Vambes Vermelles 3) PDF

10 de septiembre de 2015
És possible que el Club de les Vambes Vermelles arribi a la seva fi? O la Laia, la Frida, l'Eva i la Marta aconseguiran superar les adversitats i unir-se de nou?

Què ha passat al campament d'estiu? Després de Cadis (platja, classes d'anglès, nois), el Club de les Vambes Vermelles sembla haver arribat a la seva fi... La Laia, l'Eva, la Frida i la Marta amb prou feines parlen i cap està disposada a fer el primer pas per a la reconciliació. El motiu? Els nois. Cadascuna està tan centrada en la seva història (o no història) amorosa que totes han oblidat la seva promesa de posar l'amistat per davant de tot. I ara potser ja no hi ha solució.

Per empitjorar la situació, les quatre amigues havien estat seleccionades per protagonitzar la campanya publicitària d'una marca de roba juvenil: buscaven noies normals però que estiguessin molt unides. I quan el rodatge és a punt de començar, això està molt lluny de la realitat...


Información

Publicado: 10 de septiembre de 2015
Editorial: MONTENA
ISBN: 9788490435472
Idioma: Catalán
Nº de páginas: 224

Ana Punset nació en Tarragona en 1981 y vivió en esta localidad hasta que empezó sus estudios universitarios de Comunicación Audiovisual en la Universidad Pompeu Fabra, en Barcelona. Tras participar en algunos proyectos de cine y televisión y cursar el Master de Escritura para Cine y Televisión de la Universidad Autónoma de Barcelona, además de varios cursos de la Escuela de Escritores de Madrid, comenzó a trabajar en el mundo de la prensa escrita. Publicó sus primeras crónicas culturales en Els Diaris Més, a las que les siguieron las críticas literarias del suplemento cultural Encuentros, de El Diari de Tarragona, en el que todavía hoy sigue colaborando. Ha contribuido en numerosas novelas publicadas mediante seudónimo y ahora es lectora profesional además de escritora.