Libro Hon som kom före PDF

13 de abril de 2017
Efter att Jane fått ett sent missfall behöver hon sätta livet på paus. När hennes mäklare berättar att den unge excentriske stjärnarkitekten Edward Monkford söker en ny hyresgäst till ett av sina och stadens mest spektakulära hus känner hon sig oväntat tilltalad av tanken. I den högteknologiska och avskalade villan ska hon finna ro. Men drömhuset visar sig snarare bli något av en mardröm.
Vem var Emma, den unga kvinnan som hyrde huset innan Jane, och som ska ha dött efter att ha fallit nedför stentrappan till andra våningen? Finns det inte väl många kusliga likheter mellan Emmas liv och Janes? Och stämmer det att Emma inte är den enda som råkat illa ut i huset?


Hon som kom före är en psykologiskt högspänd spänningsroman om två kvinnor vars öden obönhörligt cirklar mot samma mörka punkt. J.P. Delaney har skrivit en driven och överraskande berättelse som utmanar läsaren att själv svara på de allt mer oroväckande frågor som Jane och Emma konfronteras med när de flyttar in i Edward Monkfords olycksbringande villa.
Översättare: Klara Lindell,

Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic


Información

Publicado: 13 de abril de 2017
Editorial: Albert Bonniers Förlag
ISBN: 9789100171704
Idioma: Sueco
Nº de páginas: 320

J P Delaney är en pseudonym för en författare som tidigare har skrivit flera bästsäljande romaner under andra namn. Hon som kom före ges ut i 35 länder världen över och kommer att filmatiseras av den Oscarsbelönade regissören Ron Howard. Den gick direkt in på New York Times bästsäljarlista när den kom ut.